Music

Nik & Jay maken Deense EK-song

  1. Newschevron right
  2. Nik & Jay maken Deense EK-song
Het regende de afgelopen weken EK-songs in Nederland, toch is er maar één videoclip waarin de Oranje-spelers te zien zijn. Wolter Kroes, Ernst Daniël Smid en Yes-R zijn samen met verschillende spelers van Oranje te zien in de videoclip van 'Ben je ook voor Nederland?'. Ook Denemarken heeft een EK-track waarin het hele Deense elftal te zien is. Die is toevallig gemaakt door een paar FunX artiesten.

Vi Vandt I Dag

De officiële EK-song van de Denen heet 'Vi Vandt I Dag' en is gemaakt door het duo Nik & Jay. Verschillende spelers uit de Nederlandse Eredivisie zoals Christian Eriksen, Simon Poulsen en Lasse Schöne maken hierin hun opwachting. Of het popnummer de Denemarken een handje helpt tegen onze oranje leeuwen, zie je vanavond om 18.00 uur. Dan vindt de eerste horde voor Nederland plaats tegen Denemarken.

Nik & Jay

De fanatieke FunX-luisteraars kunnen Nik & Jay kennen van de Deense hit Tættere På Himlen met Burhan G. Alle drie de artiesten waren daarin met een ontbloot bovenlichaam te zien. De track stond daarna wekenlang op één in de Deense hitlijsten. Bij FunX kwam het drietal binnen als de diXte en wisten daarna ook de bovenste regionen van de FunX charts te veroveren.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/2bijAZDGIb0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie