Music

Kendrick Lamar en Cardi B grote winnaars BET Hip Hop Awards 2017

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Kendrick Lamar en Cardi B grote winnaars BET Hip Hop Awards 2017

Kendrick Lamar en Cardi B mogen weer wat mooie prijzen aan hun collectie toevoegen. De twee wonnen verschillende awards op de BET Hip Hop Awards. Ook de host van de show, DJ Khaled, ging niet met lege handen naar huis.

MVP

DJ Khaled werd DJ van het jaar en ontving de MVP of the Year Award. Ook werd zijn track Wild Thoughts met Rihanna en Bryson Tiller verkozen tot beste samenwerking.

Damn.

De twee meest prestigieuze prijzen, die van beste video en beste album van het jaar, gingen naar Kendrick Lamar voor zijn album Damn. en zijn video Humble. Ook ontving hij de Lyricist of The Year en Hot Ticket Peformer awards.

HUSTLER OF THE YEAR

Het was vooral Cardi B die de verassing van de avond werd. Zij viel namelijk flink in de prijzen. Haar track Bodak Yellow werd verkozen tot single van het jaar en haar Gangsta Bitch Music Vol 2 tot beste mixtape. Ook mag ze de prijzen voor Hustler of the Year, Best New Hip Hop Artist en Made You Look mee naar huis nemen. Natuurlijk was de avond niet compleet zonder een optreden van haar recordbrekende hit.

Ster advertentie
Ster advertentie