Music

Video: Colby O'Donis - I Wanna Touch You

  1. Newschevron right
  2. Video: Colby O'Donis - I Wanna Touch You
Na al zijn samenwerkingen met Akon maakt Colby O'Donis nu tijd vrij voor zichzelf. Op zijn nieuwe single 'I Wanna Touch You' hoor je een gebroken man die zojuist ontdekt heeft dat de vrouw die hij leuk vindt een vriend heeft. Achter de beat zit één van de hottest producers van het moment: de van oorsprong Marokkaanse RedOne. Check hier de videoclip!

Het debuutalbum van Colby O'Donis is op komst, maar een titel of releasedatum is nog niet bekend. Daar doet men erg geheimzinnig over. Naast 'I Wanna Touch You' zullen waarschijnlijk ook de eerder uitgelekte 'Never Fall In Love Again', 'Ooh Ahh', 'I'm In Love', and 'Shake Your Body' op het nieuwe album komen te staan. Hou FunX dus goed in de gaten voor de laatste nieuwtjes rondom het album van O'Donis!

De twintigjarige Colby is een danser, songwriter en producer van het Akon kamp. Hij maakte zijn debuut in 2008 met het nummer 'What You Got', samen met Akon. Daarna volgde al snel 'Just Dance' met Lady Gaga. En niet al te lang geleden was hij weer samen met Akon te horen op Beautiful.

Colby O'Donis - I Wanna Touch You

Ster advertentie
Ster advertentie