Music

Musiq Soulchild draagt clip op aan vrouwen met borstkanker

  1. Newschevron right
  2. Musiq Soulchild draagt clip op aan vrouwen met borstkanker
Musiq Soulchild heeft met zijn nieuwste clip de harten van verschillende mensen weten te raken. De zanger heeft zijn clip gericht aan vrouwen die de strijd met borstkanker hebben verloren.
In de clip is te zien hoe Soulchild zijn vriendin steunt in haar moeilijke periode. Het gevecht tegen borstkanker gaat met vallen en opstaan. Bekijk de video en zie hoe het verhaal afloopt.
Musiq Soulchild weet met zijn nieuwste clip de harten van verschillende mensen te raken. De zanger heeft zijn clip gericht aan vrouwen die de strijd met borstkanker hebben verloren.

In de videoclip is te zien hoe Soulchild zijn vriendin steunt in haar moeilijke periode. Het gevecht tegen borstkanker gaat met vallen en opstaan. Bekijk de video en zie hoe het verhaal afloopt.

Angst
"Het vroeg ontdekken van borstkanker is de sleutel om het gevecht tegen de ziekte te winnen", aldus de zanger. "De diagnose wordt bij vrouwen te vaak pas in de derde of vierde fase gesteld. Dan is borstkanker het moeilijkst te behandelen. Sommige vrouwen zijn bang om zich te laten behandelen omdat ze angstig zijn dat ze hun borst of haren kwijtraken. Een fysieke verschijning is veel minder belangrijk dan het verlangen om te leven. Het is tijd om de stigma's te verwijderen die aan de ziekte verbonden zijn."


Ster advertentie
Ster advertentie