Music

The Partysquad releast na de zomer nieuwe mixtape

  1. Newschevron right
  2. The Partysquad releast na de zomer nieuwe mixtape
Na de zomer releast The Partysquad een nieuwe mixtape. Dat vertelde het duo afgelopen weekend in het programma Weekend Wax tijdens het FunX Dance Weekend. Ruben en Jerry hadden het verder over de hectische tijd die ze inmiddels achter zich hebben gelaten en hun toekomstplannen. Na het interview ging The Partysquad een uur los met een live-mix in FunX Dance DJ.

Ongeluk
Jerry vertelde dat hij binnenkort waarschijnlijk terug gaat naar de plek van het ongeluk. De dj gaf aan geen herinnering van te hebben van het ongeluk of de plek waar het is gebeurd. Om die reden kijkt hij er niet tegenop om terug te gaan. Hij en zijn collega Ruben zijn wel blij om eindelijk persoonlijk de Spaanse artsen en verpleegkundigen te kunnen bedanken, die zich na het ongeluk over Jerry hebben ontfermd.

Zomertour
Nu Jerry terug is, is het vizier van The Partysquad weer helemaal gericht op de toekomst. Dat begint meteen met een heftige zomertour waar de boys op dit moment midden in zitten. Ruben: "Ik heb de planning van de zomertour geheel aan Jerry overgelaten en je ziet het! We zijn helemaal volgeboekt!" Jerry gaf aan dat hij het juist heerlijk vindt om een vol programma te hebben. Hij kijkt uit naar elke gig. Wel deelt hij zijn tijd goed in en hij pakt op de juiste momenten zijn welverdiende rust.

Mixtape
In september of oktober kunnen we een nieuwe Partysquad release verwachten. Geen traditioneel album met losse nummers. Zoals het als echte dj-crew hoort, dropt The Partysquad waarschijnlijk een mixtape. Op die mixtape worden eigen nummers gemixt met tracks van anderen.

FunX Dance DJ

Naast het aanschuiven in Weekend Wax hoorde je het duo ook live in de mix in FunX Dance DJ. Een uur lang hoorde je de nieuwste tracks en exclusives in de live-mix op FunX. Heb je het gemist? Geen probleem, de mix is terug te luisteren op FunXDance.nl.

Bekijk nieuwe single van de PartySquad samen met dj Alvaro getiteld 'Lucky Star':

Ster advertentie
Ster advertentie