Naar homepage
Music

Drake gaat mogelijk samenwerken met 'rivaal' Soulja Boy

foto: YouTube: Bad Bunny
  1. Newschevron right
  2. Drake gaat mogelijk samenwerken met 'rivaal' Soulja Boy

Een paar weken geleden ging Soulja Boy viraal na zijn hilarische interview bij The Breakfast Club waarin hij 'shade' gooide naar onder andere Drake. Er is al een lange tijd beef gaande tussen de twee, maar het opvallende was dat Drake de rapper ging volgen op Instagram. Nu kwam ook het nieuws naar buiten dat de artiesten samen in de studio aan nieuwe muziek werken.

DM

In de uitgelekte Instagramberichten heeft Drake het over een mogelijke samenwerking met Soulja Boy. Wanneer hem gevraagd wordt wat ze precies aan het doen zijn, antwoordt hij dat ze aan een nieuw nummer werken. 'Big waves', aldus de Canadese rapper. Wanneer het nummer het daglicht gaat zien is niet duidelijk.

Beef

De beef tussen de rappers is al gaande sinds 2013. Toen ze samen de track We Made It maakte, claimde Soulja dat Drizzy zijn tour nooit steunde. Ook zegt de artiest dat Drake zijn eigen nummers niet schrijft en dat hij zijn flow kopieert.

Soulja Boy: ''Drake heeft mij nooit uitgenodigd voor zijn tour maar deed wel ons nummer. Waarom hebben we nooit de muziekvideo gemaakt van de track?''

Ster advertentie
Ster advertentie