Music

AUDIO: Reverse maakt EK-song met Gers

  1. Newschevron right
  2. AUDIO: Reverse maakt EK-song met Gers
Sergio van Gonter, beter bekend als Reverse, heeft de Nederlandse EK-song gemaakt. De producer werd door Nike benaderd om een beat voor hun te maken. Sergio vond het een grote eer om voor hun aan de slag te gaan. Vervolgens werd hij als klap op de vuurpijl ook gevraagd om mee te doen aan een campagne. Hier hoefde de Nederlandse producer niet lang over na te denken. Reverse heeft eerder hits gemaakt voor onder andere The Partysquad, The Opposites en Brainpower.

Gers Pardoel

Bij het maken van de track wilde Reverse gewoon lekker z'n gang gaan en zich niet laten beperken door binnen de kaders te denken. De producer, die toevallig een neef is van Edgar Davids, verklapte uiteindelijk een van de Nederlandse artiesten die op het nummer te horen is, namelijk Gers Pardoel. Er wordt ook een videoclip van de track geschoten. De EK-song wordt in april uitgebracht. Tijdens het interview met FunX Start vanmorgen was een instrumentaal stukje hiervan op de achtergrond te horen. (Luister vanaf 2:33 en in het onderstaand filmpje)

Alain Clark
Reverse lichtte nog een tipje van de sluier van een track van een andere artiest. Hij werkt momenteel ook aan twee pop/r&b nummers voor Alain Clark. Sergio maakte hierbij de namen van de tracks 'Someone Else' en 'Trust in Trust' bekend. De hardwerkende producer liet bovendien een klein stukje van een van de nummers horen (1:55) tijden het interview in FunX Start. Reverse vermeldde vandaag op Twitter dat Alain in april een Try Out Tour gaat geven. Hij laat tijdens vijf shows zijn nieuwe tracks horen.

FunX Start interview met Reverse


Ster advertentie
Ster advertentie