Music

Nieuwe video voor Rita Ora: How We Do (Party)

  1. Newschevron right
  2. Nieuwe video voor Rita Ora: How We Do (Party)
Kort na de videorelease van R.I.P. lanceert Rita Ora de videoclip van 'How We Do (Party)'. De verklaring daarvoor is simpel, R.I.P. is de leadsingle van het album voor de Britse muziekmarkt en How We Do (Party) is de leadsingle voor de Amerikaanse markt.

Notorious B.I.G.

Rita Ora heeft in How We Do (Party) gebruik gemaakt van een Notorious B.I.G. sample uit 'Party and the Bullshit'. Toch staat is de versie van Rita allesbehalve gangstarap. Je kan het eerder zoete popmuziek noemen. De nieuwe single zou eigenlijk dezelfde titel dragen als de track van B.I.G., maar de Amerikaanse radiostations weigerden de track dan te draaien. Vandaar dat de naam veranderd is in 'How We Do (Party)'.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/dOOxlVUC08Q" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

diXte

Rita Ora is deze week de diXte met R.I.P, de track waarop ze samenwerkt met Tinie Tempah. Het nummer is geschreven door niemand minder dan Drake. Het nummer staat net als How We Do (Party) op haar debuutalbum dat deze zomer wordt uitgebracht. Ze heeft maar liefst 2,5 jaar aan de cd gewerkt met beroemde producers zoals Stargate, will.i.am en The-Dream. Ora staat onder contract bij Jay-Z's platenlabel Roc Nation.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/L1l9WST5lXM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie