Music

Beyoncé doet boekje open over huwelijksdag

  1. Newschevron right
  2. Beyoncé doet boekje open over huwelijksdag
Pas zes maanden na de huwelijksdag doet Beyoncé een boekje open over de dag dat ze de vrouw van Jay-Z werd. 'Wat Jay en ik hebben is echt. Het gaat niet om alle aandacht van reporters of de beste foto's," zegt de zangeres in een interview.

Tot nu toe hadden ze weinig verteld over het huwelijk, maar eindelijk laat Queen B dan iets los over haar mooiste dag. Zo vertelt ze dat ze geen verlovingsring wilde: "Het is maar een stuk metaal. Ik vind het maar belachelijk dat mensen daar zo'n waarde aan hechten".

Volgens insiders is er wel iets anders dan een verlovingsring. Het gerucht gaat namelijk dat Jay-Z en Beyoncé beide een tatoeage op hun ringvinger hebben van het Romeinse getal IV. (Beyoncé is geboren op 4 september, Jay-Z op 4 december en ze zijn getrouwd op 4 april)

(De ex-Destiny's Child zangeres ging niet in op de 18-karaats diamanten ring waarmee ze in september werd gefotografeerd)

Vanaf het begin af aan wist ze al dat ze met Jay-Z zou gaan trouwen. "We zijn al zo lang bij elkaar, dat we er eigenlijk al vanuit gingen dat we ooit man en vrouw zouden worden."
Ster advertentie
Ster advertentie