Music

The Voice maakt aanpassingen

  1. Newschevron right
  2. The Voice maakt aanpassingen
The Voice heeft zowel in de Verenigde Staten als in Nederland inmiddels al twee succesvolle edities achter de rug. Voor het nieuwe seizoen willen de Amerikanen echter een paar aanpassingen aanbrengen.

Tijdens de Battles zijn de coaches in staat om kandidaten van een ander team in te pikken. Zodra een coach iemand uit zijn of haar team na een battle wegstuurt, mag een andere begeleider diegene in zijn eigen team plaatsen. Elke coach mag twee kandidaten overnemen met een maximum van tien zangers per team. Zij gaan dan naar een speciale ronde, The Knockouts.

Aanpassingen Nederland
Het gerucht gaat dat deze aanpassingen ook in Nederland worden aangebracht. Volgende week worden alle nieuwtjes tijdens een persconferentie bekend gemaakt. Volgens een woordvoerder van Talpa gaat het niet om hele grote aanpassingen. Volgende week vrijdag begint het nieuwe seizoen van The Voice of Holland.

Op 10 september gaat het derde seizoen van The Voice in Amerika van start. Ook dit jaar zitten de bekende coaches Christina Aguilera, CeeLo Green, Adam Levine en Blake Shelton weer op de draaistoel.

{source}
<iframe width="550" height="320" src="http://www.youtube.com/embed/OpX7XUofCJ8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie