Music

Stromae lanceert videoclip House'llelujah

  1. Newschevron right
  2. Stromae lanceert videoclip House'llelujah
Stromae brengt na de singles Te Quiero en de zomerhit Alors On Danse de videoclip van House'llelujah uit. Het Belgische electro-house fenomeen wil zich met het album 'Cheese' vestigen tussen de grote producers en songwriters van Europa. Stromae weet zich in ieder geval te onderscheiden met de videoclip van House'llelujah. Bekijk 'm hieronder!

Stromae - House'llelujah



In mei kon je op FunX.fm al zien hoe Stromae gewapend met paraplu en laptop op een dak zat. Tijdens deze videoblog liet hij House'lleluja horen aan zijn fans.



De echte naam van Stromae is Paul van Haver. Hij is de zoon van een Vlaamse moeder en Rwandese vader. Doordat Paul in Brussel opgroeide, spreekt hij nauwelijks Nederlands. In een interview met FunX vertelde de rapper dat hij zich daar stiekem een beetje voor schaamt.

De grote doorbraak van Stromae kwam met de single Alors On Danse. De track werd in Frankrijk een dikke nummer één hit. Daarna volgden een groot aantal Europese landen en zelfs in de hitlijsten van China en de Verenigde Staten was de track terug te vinden.

Ster advertentie
Ster advertentie