Music

Rappapa's brengen videoclip Me Boy remix uit

  1. Newschevron right
  2. Rappapa's brengen videoclip Me Boy remix uit
De rappapa's Yes-R Ali B en Lange Frans hebben een gedeelde trots. Ze zijn alle drie onlangs trotse vaders geworden. Voor deze gelegenheid heeft het trio nu een videoclip uitgebracht van de remix van Yes-R's nummer 'Me Boy'.
Bekijk hier de video!

Lange Frans trapte af door in 2008 vader te worden van Willem. Ali B volgde hem een half jaar later met de geboorte van Amin. Yes-R is de laatste in het rijtje en werd in oktober de papa van Yessin.

Laatstgenoemde rapper wordt door Ali en Frans bijgespijkerd in het omgaan met luiers en speentjes. "Zijn nachten komen in de buurt van hoe de hel eruit moet zien", lacht Frans. "Maar ik heb hem gezegd dat het allemaal beter en makkelijker wordt." Yes-R verheugd zich vooral op het weetje wat Lange hem vertelde. Volgens Frans krijgen vrouwen namelijk meer zin in seks na het verdwijnen van de hormonen. "Ik verheug me erop", aldus Yes-R.

Alle drie de rappers denken niet dat hun stoere imago hierdoor wordt aangetast. "Als je een kind hebt, is dat je grootste liefde. Als je het gevoel niet kent, dan snap je er niets van", legt Lange Frans uit. "We gaan niet stoer lopen doen. Je rapt naar je kind toe, dan zeg je niet ‘hee motherfucker met je kleine rare kale kop’," aldus Ali B.

In de videoclip van Me Boy komen een aantal bekende vaders langs, waaronder Patrick Kluivert, Winston Post, Jeroen van der Boom, Wolter Kroes en Martijn Krabbé.

Met de mierzoete beats en de lieve teksten lijkt het erop dat de rappers een andere kant op gaan.

Wat heb jij liever? Meer van zulke vaderliefde-tracks, of toch liever de Leipe Mocro Flavour uit Diemen Zuid en omgeving?

Rappappa's Yes-R, Lange Frans & Ali B - Me Boy (remix)

Ster advertentie
Ster advertentie