Music

50 Cent verlaat Eminem's Shady Records

  1. Newschevron right
  2. 50 Cent verlaat Eminem's Shady Records
50 Cent verlaat na 12 jaar Interscope Records en Eminem/Dr. Dre's Shady Records/Aftermath platenlabel. "Ik heb groot succes behaald bij Shady/Aftermath/Interscope en ik wil daarom Eminem en Dr. Dre bedanken voor een ongelofelijke kans. Ik heb zoveel van hun geleerd de afgelopen jaren. Ik ben enthousiast over deze nieuwe periode waar ik mijn creatieve visie kan uitvoeren," vertelde Fifty in een interview.

Reactie
Eminem steunt de rapper bij z'n beslissing: "Zowel Shady Records als ik zijn hem dankbaar dat we de kans hebben gekregen om een rol te spelen in zijn carrière. Shady zou anders zijn geweest zonder 50 Cent. Fifty en ik hebben de afgelopen jaren een geweldige vriendschap opgebouwd en dat gaat niet veranderen. We weten dat hij succes gaat boeken in zijn nieuwe situatie en we blijven hem en G-Unit ondersteunen."Capitol
Voortaan worden de releases van Fifty en artiesten bij zijn G-Unit label uitgebracht via Caroline Records. Dit is een onafhankelijke divisie van Capitol Records. De afgelopen jaren had 50 Cent geregeld ruzie met de leiding bij Interscope Records. Het is dan ook niet verrassend dat de rapper een streep onder hun samenwerking zet.

Nieuw album
Heel lang hoef je niet te wachten op nieuw materiaal van de rapper. Zijn aankomende album 'Animal Ambition: An Untamed Desire to Win' wordt op 3 juni uitgebracht. Hij brengt elke week voor de release van de cd een nieuwe track en video uit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie