Music

Feliciana blijft ondanks ziekte muziek maken

  1. Newschevron right
  2. Feliciana blijft ondanks ziekte muziek maken
Feliciana blijft ondanks haar ziekte gewoon lekker doen waar ze goed in is; muziek maken. De zangeres vertelde vanmorgen in Start dat ze de afgelopen twee jaar last heeft gehad van een virus in haar baarmoeder. Dit waren volgens haar in eerst instantie beginnende kankercellen. Hierdoor was de zangeres helemaal van slag.

"Ik heb wel veel pijn"

"Uiteindelijk is dat nu na twee jaar gelukkig minder geworden. Maar binnenkort heb ik weer een kijkoperatie om op die manier te kijken wat het is en hoe ze het kunnen verhelpen. Ik heb wel veel pijn,"
vertelde Feliciana. Ze heeft het gevoel dat het een negatieve invloed heeft gehad op haar muzikale carrière.Nieuwe release
Doordat ze zo nu en dan pijn heeft, moet ze rust nemen. Maar dat weerhoudt haar niet om nieuwe tracks te droppen. Zo is ze sinds kort op de track 'Too Girlie' van Lady Bee te horen. Feliciana heeft zelf ook de romantische single Forever gelanceerd. Dit is één van de tracks van een mini-album waar ze op dit moment aan werkt. Binnen twee weken kan je de clip verwachten en de cd wordt in november gelanceerd.Nina Sky
De Nederlandse zangeres houdt het niet niet alleen bij zingen want nummers schrijven is ook haar ding. Zo pent ze op dit moment een track voor Lady Bee met Nina Sky. Het is nog even afwachten wanneer je het nummer 'Do It All Again' door je speakers kan laten knallen.


Ster advertentie
Ster advertentie