Music

Rolf Sanchez werkt aan salsaton track voor nieuw album

  1. Newschevron right
  2. Rolf Sanchez werkt aan salsaton track voor nieuw album

Vanochtend stond het tweede uurtje van FunX Start even helemaal in het teken van latinmuziek met Rolf Sanchez! Zijn nieuwste salsa single Que Se Siente is net uit, maar daarnaast heeft hij meer mooie projecten in petto.

Zo verklapte de Nederlandse-Dominicaan dat er misschien wel een toffe salsaton track op zijn aankomende album komt te staan. Deze combinatie van salsa en reggaeton wordt waarschijnlijk opgenomen met een andere grote latinartiest. Helaas kon de salsero daar nog niks concreets over kwijt.

Heartbroken Rolf

In die nieuwe single Que Se Siente, is Rolf heartbroken over zijn ex-vriendin. "Mijn hart was gebroken. Ik ben toen naar Miami gegaan, want ik had een schrijfsessie voor mijn album en tweede single. Ik vertelde mijn producers dat ik niet kon schrijven en daar nieteens zin in had op dat moment."

Maar zijn producer had goed advies: "Schrijf al je gevoelens op en maar er een brief van die je naar haar wil sturen. In plaats daarvan stuur je het naar mij." Zo gezegd, zo gedaan. De producer vond dat dit de tweede single moest worden en voila!

"Nu hoop ik dat als zij kinderen krijgt, dat eentje Rolf heet", zei de zanger grappend.

El Perdón

Als je bij Fernando in de show komt, dan weet je dat verrast kan worden. Zo vertelde hij dat de nieuwe single van de zanger vandaag binnen is gekomen in de Latin Top 30. Maar dat is niet alles, want zo goed als hij is, wilde Fernando een beetje experimenteren met de stem van Rolf. Hij stapte even uit zijn comfort zone om El Perdón van Nicky Jam te zingen!



Ster advertentie
Ster advertentie