Music

Anderson .Paak en Kendrick Lamar releasen TINTS-video

  1. Newschevron right
  2. Anderson .Paak en Kendrick Lamar releasen TINTS-video

Het leven wordt makkelijker als we transparant zijn, maar je hoeft natuurlijk niet alles op tafel te leggen. Sommige dingen kunnen beter achter getinte ramen plaatsvinden, bijvoorbeeld omdat je eerst de kat uit de boom wilt kijken of omdat niet iedereen alles van je hoeft te weten. Dat is precies het punt dat Anderson .Paak en Kendrick Lamar proberen te maken met de videoclip van hun nieuwe single TINTS die onlangs uit is gekomen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Achter getinte ramen

Je kan de titel op vele manieren bekijken en dat is precies wat Anderson.Paak en Kendrick Lamar ook in de videoclip doen. De video van TINTS toont bijvoorbeeld een deftig gezin in de woonkamer, terwijl er achter de deur van de slaapkamer kinky shit plaatsvindt in hetzelfde huis. Ook krijgen we te zien hoe de zanger opgesloten zit in een kofferbak terwijl zijn ontvoerders een politieagent omkopen. En zo zijn er heel veel situaties die niet altijd het daglicht zien of hoeven te zien.

Cameo: Dr. Dre

Wie goed oplet ziet ook Dr. Dre en zijn echtgenote Nicole Young opduiken in de videoclip van TINTS. Dat is niet gek, want Dre is een soort mentor van zowel Kendrick Lamar als Anderson.Paak.

Ster advertentie
Ster advertentie