Music

Melymel wil Fransman versieren in nieuwe clip

  1. Newschevron right
  2. Melymel wil Fransman versieren in nieuwe clip
Melymel wil in haar nieuwste videoclip 'En Frances' een Fransman verleiden. De Dominicaanse muzikant wil hem alle hoeken van het eiland laten zien. Op het nummer zingt ze grotendeels in het Spaans maar er komen zo nu en dan ook wat regels in 't Frans voorbij.

De 22-jarige artiest had van jongs af aan verschillende aspiraties. Ze wilde ooit componist, producer, actrice en danseres worden. Daarnaast wilde ze iets met jazz, ballet, breakdance doen en bovendien zingen en rappen.

14 jaar geleden begon ze een van haar talenten te ontwikkelen: ze begon toen met het oefenen van rap met freestyle sessies. Uiteindelijk nam ze in 2005 haar eerste nummer op. In 2006 begon ze zichzelf als artiest voor te stellen aan het publiek met het hip hop/r&b nummer 'Fresa' (aardbei). Melymel werkte al een paar jaar samen met producer Nico, die eerder voor artiesten als N.O.R.E. en Tony Touch beats had gemaakt.

Haar eerste mixtape 'Sensacion Melmelada' verscheen in 2007. Deze was populair in plaatsen als New York, Chile, Colombia en de Dominicaanse Republiek. Hierdoor heeft Melymel een stempel op Spaanstalige hiphop scene weten te zetten. Sindsdien heeft ze verschillende underground en commerciële tracks uitgebracht waaronder 'You and Me', 'No Me Quiere' en Rumbo al Londres met Manny Cruz.

Melymel - En Frances
Ster advertentie
Ster advertentie