Music

Samenwerking Far East Movement en Bieber

  1. Newschevron right
  2. Samenwerking Far East Movement en Bieber
De eerste snippet van een samenwerking tussen de Far East Movement en Justin Bieber is inmiddels te zien en horen. Live My Life werd op video vastgelegd tijdens een optreden van RedFoo (LMFAO) in Las Vegas. De track is afkomstig van het Dirty Bass album dat het Aziatische viertal binnenkort uitbrengt.

Producer RedOne bevestigde eerder al dat er wat staat te gebeuren met Justin Bieber en Far East Movement. In een interview met MTV zei RedOne het volgende over de track: "Het Bieber-gebeuren, ik weet niet of ik het al mag zeggen, maar ik heb een paar tracks met de Far East Movement opgenomen. Ik denk dat het grote hits gaan worden. Justin heeft het refrein ingezongen en ik denk dat mensen als gekken gaan dansen wanneer ze het horen."

Verder in het interview prijst RedOne zijn muzikale collega Justin Bieber met het volgende: "Hij is erg positief en een geweldige zanger. Eigenlijk is hij geweldig in alls. Hij is Justin Bieber, een sensatie." Volgens RedOne klinkt de jonge zanger ook steeds volwassener. "Het zijn niet alleen de danspasjes meer of de Justin-factor. Hij is een geweldige muzikant. Een echte artiest."

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/3K6yJGTJfyc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie