Naar homepage
Music

Vrachtwagen reed over Dimello's voet

  1. Newschevron right
  2. Vrachtwagen reed over Dimello's voet

Dimello bezocht de FunX studio tijdens de DiXte 1000 op krukken. De Lose Control-zanger vertelde Morad & Shay dat er een vrachtwagen over zijn voet is gereden: "Ik reed op de scooter door Amsterdam en kreeg voorrang van een tram. Toen kwam net een vrachtwagen achter de tram vandaan. Ik stak waarschijnlijk uit reflex mijn been uit en de vrachtwagen reed daar overheen."

ONGELUK MET VRACHTWAGEN

Dimello vertelde bij FunX dat hij zijn enkel aan alle kanten heeft gebroken: "Er zitten nu 6 schroeven, 2 pinnen en een plaat in mijn enkel. Daar ben ik nu van aan het herstellen." Hij merkte de breuk overigens pas een dag later: "Ik ben na het ongeluk naar huis gereden en zelfs de trap opgelopen. Een dag later ging ik pas naar het ziekenhuis."

Comeback met 'Time'

Het leek een tijdje stil rondom Dimello, maar toen kwam de zanger ineens met de nieuwe single 'Time'. Een totaal ander soort track dan de FunXhit 'Lose Control'. Dimello vertelde Morad & Shay dat hij meer van zichzelf wil laten zien en belooft dat er nog veel meer nieuwe muziek aankomt.

DIMELLO X G-EAZY

Dimello heeft al heel veel tracks opgenomen en sommigen afgemaakt. Toch wil hij pas naar buiten treden als het totaalplaatje er is. Ik heb geleerd dat alles op de laatste dag nog kan veranderen." Zo heeft Dimello bijvoorbeeld een track opgenomen met rapper G-Eazy opgenomen. Hij wacht echter nog op groen licht van de man achter de FunXhit Me, Myself & I.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie