Music

Romeo Santos en Juan Luis op Tony Bennett cd

  1. Newschevron right
  2. Romeo Santos en Juan Luis op Tony Bennett cd
Tony Bennett heeft na duets met artiesten als Lady Gaga, Amy Winehouse, John Legend en Mariah Carey, een aantal latin sterren voor een samenwerking weten te strikken. De beroemde jazz-zanger heeft onder meer nummers opgenomen met Romeo Santos en Juan Luis Guerra. Deze staan op zijn nieuwste album 'Viva Duets' waarop hij alleen met bekende latin artiesten heeft samengewerkt.

Met Guerra heeft Bennett de track 'Just in Time' gemaakt. De naam van het nummer met Romeo is nog niet bekend gemaakt. Op de Spaanstalige Amerikaanse tv-zender Univisión konden fans gisteren een preview van het album horen.

Tony heeft op de cd ook samengewerkt met artiesten als Gloria Estefan, Marc Anthony, Chayanne en Thalia. "Het is de betere muziek omdat er veel gevoel in zit", aldus Tony in een interview over Latijns-Amerikaanse muziek. Het album wordt in oktober uitgebracht.



{source}
<iframe src="http://player.vimeo.com/video/47885524?title=0&amp;byline=0" width="550" height="311" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen></iframe>
{/source}


{gallery}blogs/marcel/tony{/gallery}
Ster advertentie
Ster advertentie