Music

De DiXte 1000 stemlijsten van de FunX redactie

  1. Newschevron right
  2. De DiXte 1000 stemlijsten van de FunX redactie
Eén van de leukste periodes van het jaar is weer aangebroken: de DiXte1000! Je kan volop stemmen op de tracks die jij het tofst vindt. Maar kiezen uit meer dan 1000 geweldige nummers is geen 'makkie'. Zoals FunX-DJ Niels het zegt: "Als je moeder bent van tien kinderen, wie is je liefste?Het is niet te doen." Geen paniek, want je mag op zoveel tracks stemmen als je wil. Nog mooier, je kan ook tracks aanbevelen die niet in de lijst staan.

De stembussen zijn drie weken lang geopend, maar de FunX-redacteuren gingen natuurlijk meteen van start. Ben je er nog niet helemaal over uit wie per se in jouw stemlijst moet staan? Hier alvast wat inspiratie van de redactie.

STEMMEN DOE JE HIER

1. Voor internetredacteur Burç is "Turkije altijd nummer 1". Daar heeft hij flink gebruik van gemaakt tijdens het stemmen!Bekijk zijn volledige stemlijst hier. Oke, vooruit dan, een Turks videoclipje erbij kan geen kwaad.2. De jongste aanwinst van FunX, presentator Jaimy, kon echt niet kiezen. Hij heeft maar liefst 192 tracks uitgekozen, gekkerd! Maar zo kan het dus ook.Bekijk zijn stemlijst, terwijl je bounced op één van zijn favo nummers van DJ Chuckie.3. In vergelijking met Jaimy heeft CritiX Café producer Asma een hele bescheiden stemlijst. Maar dat maakt het er niet minder op! Er staan namelijk heerlijke zoetsappige nummers in haar stemlijst. Tijd om weg te zwijmelen met K-Ci & JoJo..4. Q-bah staat naast zijn werk bij FunX ook veel in de clubs. Zijn stemlijst is er dan ook eentje waar je niet van blijft stilzitten. De Latin en Caribische tracks zijn goed vertegenwoordigd, maar hij wilde er ook graag eentje toevoegen die niet in de DiXte 1000 lijst staat. Lucky him, want dat kan gewoon.Check zijn stemlijst hier. Speciaal voor Q, Darte un Beso!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.5. Een beetje Latin, wat Caribische tracks, zoetsappige Slow Jamz of lekkere oldskool Hip Hop, internetredacteur Kavita is helemaal blij met haar gevarieerde stemlijst.Bekijk haar stemlijst hier. Owja, hoor hieronder wat ze luidkeels meezingt op de redactie.Ster advertentie
Ster advertentie