Music

Charly Luske is Nobody's Guy

  1. Newschevron right
  2. Charly Luske is Nobody's Guy
Charly Luske bracht afgelopen weekend zijn eerste single Nobody's Guy uit. De track kondigde hij al eerder aan bij FunX, een maand nadat hij weggestemd werd in The Voice of Holland.

Ballad

Nobody's Guy is een bewerkte versie van Anouk's grote hit Nobody's Wife. Charly Luske heeft een ballad gemaakt van het oorspronkelijke rocknummer. De tekst is nagenoeg hetzelfde, er is maar één woord veranderd. De singleversie van Nobody's Guy is overigens een andere versie dan hij liet horen in The Voice of Holland.

{source}
<iframe width="550" height="75" src="http://www.youtube.com/embed/52t7ntbYwOo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Gestripte uitvoering

Charly vertelt dat het idee van een totaal andere, rustige versie van Nobody's Wife in zijn hoofd bleef hangen. Daarom besloot hij de track helemaal op zijn manier op te nemen. "Midden in de nacht werd ik wakker met een bepaald arrangement in m'n hoofd, zette m'n telefoon op de dictafoon stand en nam het op. Uiteindelijk is dat de basis van de track geworden. Een gestripte uitvoering van een geweldige song!"

Album

De lancering van Charly Luske's Nobody's Guy is pas de eerste stap van de velen die de zanger de komende tijd gaat zetten. Zo staat er een album gepland voor later dit jaar. Daar zal hij de komende periode aan werken. Beluister hieronder het interview dat hij eind februari gaf in de ochtendshow met Fernando.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F37223972&show_artwork=true" frameborder="0" ></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie