Music

Diddy gaat zijn naam toch niet veranderen

foto: Instagram diddy
  1. Newschevron right
  2. Diddy gaat zijn naam toch niet veranderen

Afgelopen weekend had Diddy opeens genoeg van zijn naam. Via Instagram vertelde hij dat hij voortaan alleen nog naar de naam Love of Brother Love ging luisteren en dat hij zijn naam zou gaan veranderen. Althans, dat dacht iedereen. Diddy verandert namelijk vaker van naam dan van onderbroek. Maar hij sprong opnieuw op de Gram om te melden dat het allemaal een grap was.

internet

Het nieuws dat Diddy weer een nieuwe naam had, verspreidde zich als een lopend vuurtje. Dat was natuurlijk niet de bedoeling! Zijn grap liep helemaal uit de hand. Op Instagram vertelde Sean 'Diddy' Combs dat de naamsverandering maar een geintje was: "Nou dames en heren, vandaag ben ik erachter gekomen dat je geen grappen met het internet kan maken. Vanwege de enorme aandacht van de media en vanwege het feit dat ik geen verwarring wil: ik maakte alleen een grap".

alter ego

Maar waar komt die naam Love of Brother Love nou vandaan? "Eén van mijn alter ego's is love", vertelt de hiphopartiest. Hij gaat de naam niet gebruiken. Maar niet getreurd! Mocht je hem ooit eens tegenkomen, dan mag je Diddy wel aanpreken met Love of Brother Love.

Ster advertentie
Ster advertentie