Music

Ontroerende video: Daddy & Daughter van Stiekz-O-Matic

  1. Newschevron right
  2. Ontroerende video: Daddy & Daughter van Stiekz-O-Matic
VIDEO: "Ik werd nerveus en angstig toen ik hoorde dat ik vader zou worden, omdat ik zelf geen vaderfiguur heb gehad. Mijn vader heeft het laten afweten en mijn doel is om vooral niet te worden zoals hij." Stiekz-O-Matic heeft met een muzikale videoclip van Daddy & Daughter prachtig weten vast te leggen hoe mooi het is om de papa van zijn 3-jarige dochtertje Yara-Noëlle te zijn.Waardevolle herinnering

Stiekz-O-Matic wilde een track en een videoclip maken waar Yara-Noëlle jaren later nog iets aan zou hebben. "Ik kon een videoclip schieten met mooie auto's en chickies, maar ik wilde iedereen laten zien wie voor mij het meest waardevol is. Degene waar ik alles voor doe." Hij schakelde zangeres Sela Ford in voor de vocals. Uiteindelijk heeft Stiekz vijf maanden aan de video gewerkt en het resultaat mag er zijn.

Papa, ik hou van je!

"Vanaf het moment dat ze geboren werd ontstond een aparte vorm van liefde tussen ons." Een van de mooiste momenten die Stiekz zich herinnert is het moment dat Yara zijn wangen voor het eerst vastpakte: "Ze keek mij diep in mijn ogen aan en zei... 'Papa ik hou van je. Jij bent lief papa.' Op beide momenten kon ik het niet droog houden."

De track kan je hieronder downloaden:

Ster advertentie
Ster advertentie