Music

Concerten: Great Minds, Opposites & Postmen

  1. Newschevron right
  2. Concerten: Great Minds, Opposites & Postmen
Voor Postmen is 2013 het jaar waarin ze terugkeerden van veel te lang weggeweest. De single Wake 'm Up ging begin april exclusief in première bij FunX en was zelfs een week lang De DiXte.

Het comebackconcert in de Amsterdamse Paradiso werd natuurlijk vastgelegd en tijdens de feestdagen kregen de kijkers van Veronica het gehele optreden voorgeschoteld.



The Opposites rijgen de goede jaren aan hun satéstok en sloten 2013 daarom af met een knallend oudejaarsconcert. Vorig jaar waren ze samen met Hef de grote winnaars van de State Awards, gaven ze een epic optreden tijdens Appelsap en brachten ze de ene legendarische hit na de andere uit.



Het idee lag er al jaren, maar dit jaar kwam het er eindelijk van. Great Minds Jiggy Djé, Sticks, Winne en Dokter Moon sloegen de handen ineen en brachten een album uit. De single Doag was een opwarmer voor de concerten waarbij het viertal door het hele land ging. Heb jij ze nog niet live gezien? Bekijk dan hieronder het intieme concert dat ze in de Melkweg gaven.

Ster advertentie
Ster advertentie