Music

Jay-Z en Kanye West releasen nieuwe video

  1. Newschevron right
  2. Jay-Z en Kanye West releasen nieuwe video
Jay-Z en Kanye West hebben een gewelddadige videoclip geschoten voor het nummer No Church in the Wild. Voor de nieuwe single van het succesvolle Watch the Throne album schakelden de beroemdheden regisseur Romain Gavras in, bekend van zijn controversiële clips voor M.I.A. en Justice. Ook Frank Ocean en The-Dream zijn te horen in de videoclip.

No Church in the Wild

De videoclip van No Church in the Wild is opgenomen in Tsjechië. Een groep van 200 acteurs werd verdeeld in twee partijen: extreem gewelddadige agenten en relschoppers. De videoclip toont hevige rellen die ontstaan tussen de twee groepen. De track is inmiddels ook al te horen in de trailers van de films The Great Gatsby en Safe House.

Watch the Throne 2

Inmiddels is bekendgemaakt dat Kanye West en Jay-Z plannen hebben voor een tweede Watch the Throne. Dat liet producer Mike Dean weten in een interview met Quiet Lunch Magazine. Hij vertelde verder dat ze nog niet begonnen zijn met opnames, maar dat het album er in 2013 zeker aankomt. Momenteel zijn Kanye en Jay-Z samen op tournee door Europa. Zo staan ze 15 juni in het Gelredome.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/FJt7gNi3Nr4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie