Music

Don Diablo met nieuwe track in CSI New York

  1. Newschevron right
  2. Don Diablo met nieuwe track in CSI New York
Vorige week hadden we nog een sneak peak van Diddy in CSI Miami. Deze week zit het dichter bij huis. DJ/Producer Don Diablo's gloednieuwe track ‘Too Cool For School’ beleefde namelijk zijn première in de Amerikaanse hit serie CSI New York. Bekijk hier de beelden!

In aflevering 14 van seizoen 5 van de populaire misdaadserie was een deel van de nieuwe track te horen tijdens het sporenonderzoek in het CSI laboratorium.

Klik hier voor het filmpje. Je hoort de track vanaf minuut 0.38!

{youtube}_zmeI6JwuFk{/youtube}

Klik hier als je het filmpje niet ziet!

CSI New York is niet het enige voor Don Diablo. De Nederlandse producer is momenteel ook één van de vijf meest geblogde artiesten op internet. Dit blijkt uit de blogchart van de populaire site hypem.com die dagelijks alle wereldwijde muziekblogs bijhoudt. Vorige week stond Diablo zelfs op de eerste positie. Hiermee laat Don Diablo grote artiesten als Kings Of Leon en Lilly Allen achter zich;

In oktober 2008 is het nieuwe album van Don Diablo ‘Life Is A festival’ uitgekomen, welke gelanceerd is op het Amsterdam Dance Event. Sinds de release van het album heeft Don Diablo veel opgetreden in binnen,- en buitenland.

Zo opende de DJ eind januari nog de gloednieuwe dance website van FunX: www.FunXDance.nl met een live set.

Op dit moment is Don Diablo in New York om daar te werken aan een aantal opkomende projecten.

Meer dance? Check www.funxdance.nl!
Ster advertentie
Ster advertentie