Music

Romeo Santos en Usher releasen 2 versies videoclip 'Promise'

  1. Newschevron right
  2. Romeo Santos en Usher releasen 2 versies videoclip 'Promise'
Romeo Santos heeft de tweede videoclip van zijn solo debuutalbum uitgebracht. De zanger van Aventura heeft voor de single Promise met Usher samengewerkt. Het is voor het eerst dat de r&b zanger zich in de Dominicaanse sferen begeeft met de bachata track.

Van het nummer is zowel een Engelstalige als Spaanstalige versie uitgebracht. De clip is geschoten door regisseur Anthony Madler. Hij heeft al eerder videoclips opgenomen voor Rihanna, Jay-Z en Drake.

Solocarrières

Begin dit jaar werd bekend dat Romeo een platencontract had getekend bij Sony. De bachatero verdient 10 miljoen dollar met het uitbrengen van 5 solo cd's. Het eerste album staat gepland op 8 november 2011. De fans kunnen 10 bachatanummers en 5 andere Engelstalige pop en r&b tracks verwachten van Santos. Twee van de andere bandleden, Henry en Max, hebben vorig jaar al solonummers gelanceerd.

Album
Aventura's nieuwe album wordt in 2012 uitgebracht. "Het is het beste nieuws dat we aan de fans kunnen geven, dat de band blijft voortbestaan en al een releasedatum heeft voor de volgende cd", aldus de manager van Premium Latin Music. Het platenlabel heeft verder aangegeven de artiesten te ondersteunen bij hun individuele projecten.

Vind je het nummer hot or not? Breng je stem uit in de XTips!

Spaanstalige versie


Engelstalige versie


Achter de schermen
Ster advertentie
Ster advertentie