Music

Cheryl Cole & will.i.am delen 3 woorden: I-Love-You

  1. Newschevron right
  2. Cheryl Cole & will.i.am delen 3 woorden: I-Love-You
Geïnspireerd door David Guetta en Kelly Rowland deelt Cheryl Cole in de videoclip van 3 Words het scherm met will.i.am. Het is de tweede single van het solo debuutalbum van de Girls Aloud-zangeres. Tevens is het de favoriete track van Cheryl op de cd. Bekijk hier de clip!

"Het is anders dan elk ander nummer dat ik ooit heb gemaakt of leuk heb gevonden. Daarom is het mijn favoriete track op het album," aldus de zangeres.

Het is overigens niet de enige track waarop Cheryl samenwerkt met de will.i.am, ook in de tracks Heaven en Boy Like You is de Black Eyed Pea te horen.

De zangeres gaf onlangs nog aan dat ze haar inspiratie voor 3 Words heeft opgedaan tijdens het beluisteren van David Guetta en Kelly Rowland's duet 'When Love Takes Over'.

Het album 3 Words is een groot succes geworden voor de Girls Aloud-zangeres. In het Verenigd Koninkrijk stond haar cd twee weken lang bovenaan in de charts en gingen er meer dan 300.000 exemplaren over de toonbank. Dat leverde Cheryl Cole een platina plaat op.

Cheryl Cole Ft. will.i.am - 3 Words

Ster advertentie
Ster advertentie