Music

Weekend WaX en The MiX met Gregor Salto

  1. Newschevron right
  2. Weekend WaX en The MiX met Gregor Salto
Weekend WaX pakt vrijdag en zaterdag aanstaande dik uit. Op vrijdag ontvangen Q-Bah en Riza rapper Darryl. Hij vertelt natuurlijk over de samenwerking met de groep Los BK-Clan. Op zaterdag is er ook hoog bezoek. Nederlands nummer 1 Latin House dj/ producer Gregor Salto brengt zijn Bateria mee! Op de vrijdag- en zaterdagvond is er in Weekend WaX daarnaast het nieuwe item WaX it IN / WaX it OUD. Wat dat precies inhoudt hoor je dan. Jouw weekend kan je verder ingaan met The MiX.

Gregor Salto’s mix cd Bateria hoor je namelijk in The MiX. Bateria betekent ‘drums’. Je hoort een aantal van zijn eigen tracks en remixes van de nieuwe Bob Sinclar (Amora, Amor), Roger Sanchez’ (Free), dj Gregory (Breeze) en verder nog top producties van sterproducers Sidney Samson, David Penn, dj Madskillz, en Mighty Dub Katz (a.k.a. Fatboy Slim). Hij vertelt er eerst wat meer over in Weekend WaX, waar hij ook een mini live set neer gaat zetten!

Absoluut de moeite waard om ’s weekends jouw radio op FunX te houden. Naast de mixes van Gregor Salto in The MiX hoor je ook mixtapes van Partysquad en Goodfellas.

Weekend WaX, vrijdag 19.00 -21.00 uur
Q-bah en Riza met Sjaak

Weekend WaX, zaterdag 19.00 -21.00 uur
Hatim en Riza met Gregor Salto

The MiX, vrijdag 22.00 – 06.00 uur
Dj Fai Oz
en dj Idriss, met om
01.00 uur Partysquad (Total Los deel 2)
02.00 uur Goodfellas (Soulsurvivors 1)
03.00 uur Gregor Salto (Bateria deel 2)

The MiX, zaterdag 23.00 – 06.00 uur
Dj Fai Oz, met om
00.00 uur Gregor Salto (Bateria deel 1)
01.00 uur Gregor Salto (Bateria deel 2)
02.00 uur Partysquad (Total Los deel 2)
03.00 uur Goodfellas (Soulsurvivors 1)
Ster advertentie
Ster advertentie