Music

Marc Anthony wint 10 Latin Music Awards

  1. Newschevron right
  2. Marc Anthony wint 10 Latin Music Awards
Marc Anthony had gisteren de dag van zijn leven bij de Billboard Latin Music Awards. De Amerikaan met Puerto Ricaanse roots kreeg maar liefst 10 awards overhandigd. Het succes door het nummer 'Vivir Mi Vida', een salsa versie van Cheb Khaled's 'C'est La Vie', was van grote invloed op de uitslag.

De track stond maar liefst 17 weken op de eerste positie in de Billboard Hot Latin Songs chart. Anthony heeft hiermee een record weten te verbreken. Ook in de Latin Top 30 heeft de track op de hoogste plek gestaan.

Marc ontving een prijs in de categorieën Hot Latin Song, Digital Song, Song of The Year en Latin Airplay voor 'Vivir Mi Vida'. De vader van J.Lo's tweeling won ook een award voor het beste latin album van het jaar. Hij nam de prijzen met tranen in zijn ogen in ontvangst. Hij heeft zijn prijzen opgedragen aan zijn kinderen. De zanger zei daarnaast ook dat zijn kids nu wel echt naar bed moesten gaan.

Er waren nog wel genoeg awards over voor andere latin artiesten. Zo nam Prince Royce vier prijzen mee naar huis. Zijn collega Romeo Santos won gisteravond drie awards. Er waren optredens van onder meer Ricky Martin, Enrique Iglesias, Gente de Zona en Chayanne.

Bekijk hier de complete lijst met winnaars.
Ster advertentie
Ster advertentie