Music

Mr. Polska naakt in Vlammen videoclip

  1. Newschevron right
  2. Mr. Polska naakt in Vlammen videoclip
Mr. Polska gaat de hitlijsten weer bestormen met zijn nieuwe single 'Vlammen'. Met zijn Totally Summer Anthem wil de rapper iedereen door de waardeloze Nederlandse zomer heen sleuren. Producer Boaz v/d Beatz omschrijft de nieuwe single iets anders: "gore eurohouse zomerbubbeling in een eigentijds, melodieus jasje."

Met veel zand, bikinibabes op het strand en een naakte Polska heeft Oxford House een video geschoten waarin het zomergevoel duidelijk aanwezig is. Gaat deze knotsgekke single de clubs ook domineren net als de vorige Nouveau Riche-hits 'Vinger op de klitter' en 'Krokobil'?

De single Vlammen 'Totally Summer Anthem' is een samenwerking tussen platenmaatschappij Nouveau Riche Music en een Nederlandse reisorganisator voor jongeren. Elk jaar tourt deze jongerenreisorganisatie langs badplaatsen om op locatie de 'Totally Summer' evenementen te organiseren. Wekelijks zijn er feesten in de populairste bestemmingen van Spanje, Griekenland, Bulgarije, Portugal en Turkije. Dit jaar hebben ze Mr. Polska uitgekozen voor het Summer Anthem.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/4gBumhynzRs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie