Music

Fresku 'ruziet' met Kees de Koning

  1. Newschevron right
  2. Fresku 'ruziet' met Kees de Koning
Op Twitter lijkt een ware ruzie te zijn ontstaan tussen Fresku en platenbaas Kees de Koning. De rapper plaatste een intens sms-gesprek tussen de twee op Twitter. Het lijkt in eerste instantie op een marketingstunt rondom het nieuwe album van de Brabantse rapper. Lees de smsberichten en beslis zelf of het om een promotiestunt gaat.

Volgens het smsgesprek dat Fresku geplaatst heeft, kreeg hij van Kees de Koning geld om drie videoclips te schieten. Hij spendeerde dit budget aan een documentaire, wat zorgde voor deze boze reactie van Kees "Jij bent gek!! Echt. Als jij je carrière om zeep wilt helpen, dan moet je het lekker zelf weten, maar niet met mijn geld! Jullie zouden fucking 3 clips gaan maken?"

In hetzelfde gesprek wordt het taalgebruik van Kees de Koning richting Fresku steeds grover: "En je hoeft je zwakzinnige broertje niet steeds te laten terugbellen. Neem gewoon op laffe flikker!" Gevolgd door een dreigement: "Als ik je morgen met die domme huilkop bij de 3fm award zie, sta ik niet voor mijzelf in. Ik zweer het! DUS BEL MIJ TERUG!"

Fresku's antwoord volgt via Twitter, door het hele sms-gesprek te plaatsen.
Ster advertentie
Ster advertentie