Music

Lil Wayne bedankt fans èn Eminem

  1. Newschevron right
  2. Lil Wayne bedankt fans èn Eminem
Rechtstreeks vanuit de gevangenis bedankt Lil Wayne zijn fans en collega-rapper Eminem. Ook laat hij weten met welke twee artiesten hij wil samenwerken zodra hij weer een vrij man is. Momenteel zit Lil Wayne twaalf maanden in de New Yorkse gevangenis Rikers Island. Hij sprak met Funkmaster Flex van radiostation Hot '97 en vertelde over zijn toekomstplannen.

Lil Wayne heeft tijdens zijn denksessies tussen vier muren gedacht aan mogelijke samenwerkingen met andere artiesten. Twee daarvan wil hij zeker aanspreken zodra hij de gevangenis uit is. De altijd excentrieke Andre 3000 van Outkast en rapper Tech N9ne.

"Ik zal heel eerlijk zijn. Ik luister in de gevangenis niet naar muziek. Het enige waar ik echt naar luister zijn de sportzenders op mijn tv." Wat misschien maar weinig weten weten is dat Lil Wayne niet vaak naar muziek van andere artiesten luistert. "Ik luister eigenlijk nooit naar andere artiesten. Ik luister alleen naar mijn eigen muziek en naar m'n gedachten."

Dankwoord

In het radio interview sluit hij af met een dankwoord richting zijn fans en collega Eminem. "Het is werkelijk ongelofelijk. Ik kom woorden tekort om uit te leggen hoeveel steun en liefde ik krijg van mijn fans. Ik had nooit gedacht dat het zo zou zijn. Ik zit al 16 jaar in dit vak en merk nu pas de impact van mijn muziek. Het is adembenemend.

Het speciale dankwoord richting Eminem komt doordat de rapper zijn collega Lil Wayne blijft vragen hoe het met hem gaat. "Eminem is een geweldig persoon. Hij steunt me al sinds ik hier zit. Ik waardeer zijn steun dan ook enorm."

Ster advertentie
Ster advertentie