Music

Mohamed Hamaki releast nieuw album

  1. Newschevron right
  2. Mohamed Hamaki releast nieuw album
Mohamed Hamaki heeft zijn nieuwe album Men Alby Baghany (ik zing vanuit mijn hart) uitgebracht. Het is het vijfde album van de Egyptische zanger. De twaalf nummers op de cd zijn een mix van uptempo dance tracks, romantische ballads en enkele traditionelere Arabische nummers. De eerste single wordt waarschijnlijk Nefsy Ab'a Ganbo.

Lange tijd was het onzeker of Hamaki ooit nog muziek zou kunnen maken. In juli 2011 kreeg hij kort achter elkaar drie hartaanvallen en moest hij na een operatie in Amerika rustig aan doen. Maar gelukkig verliep het herstel van de zanger voorspoedig en trad hij eind vorig jaar zelfs in het huwelijksbootje.

Zijn grootste hit op FunX scoorde Hamaki met de Ahla Haga Feeki Remix in 2007, samen met de Amsterdamse rapper Perry Mystique. Wordt zijn nieuwe single ook een hit? Beluister 'm hieronder (eerste track) en breng je stem uit in de XTips!

Playlist nieuwe album Mohamed Hamaki
{source}
<iframe width="550" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/videoseries?list=SP3ECCD7DC951C07FB&amp;hl=en_US" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie