Music

Manager Ronnie Flex beoordeelt producersduo Architrackz voor SuperSongDag

  1. Newschevron right
  2. Manager Ronnie Flex beoordeelt producersduo Architrackz voor SuperSongDag

Je kon vanmiddag weer genieten van een nieuwe aflevering van SuperSongDag waarbij nieuwe talenten de kans krijgen om te laten zien dat zij 'the next big thing' zijn!

Dit keer waren het de Architrackz die aan jou wilden laten horen dat ze dikke beats kunnen produceren. De manager van Ronnie Flex en NoizBoiz DJ, Axel Linger, was dit keer jurylid. Daarnaast kon jij via de FunX-app ook je ongezouten mening geven.

De eerste track die het producersduo, bestaande uit de 23-jarige Dwayne Meerzorg en Ritchy E, liet horen was het nummer Maakt Mij Echt Niet Uit. Ze hebben niet alleen een instrumental afgespeeld want niemand minder dan Mocromaniac, Chivv(SBMG) en Lijpe hebben hun bars hierop gedropt. Beluister de track en Axel's feedback hieronder!

"De perfecte track voor FunX"


De eerste indruk is heel belangrijk en daarom hebben ze ook een tweede track voor jou afgespeeld om even te laten zien wat ze in huis hebben. Op dit nummer, Eind Van De Tunnel, heeft Kempi een couplet voor zijn rekening genomen en heeft zangeres Iris het refrein ingezongen.

"Naar mijn mening (de) perfecte track voor FunX. Het zit goed in elkaar, top eigenlijk," zei Axel over het tweede nummer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie