Music

Rootsriders’ clip snel online

  1. Newschevron right
  2. Rootsriders’ clip snel online
Maar liefst veertig uur waren zij onderweg voor een verblijf van nog geen dag. Het Tribute2BobMarley collectief was namelijk uitgenodigd voor een optreden op het Gamboa Festival in Praia op Cabo Verde.

Er ging echter het één en ander mis, maar gelukkig konden ze voor de Rootsriders’ clip van Is This Love een zomerse clip opnemen. Deze krijg je gauw te zien. Hier alvast wat pix!

De veertig uur reistijd was noodzakelijk, omdat de tickets van de groep namelijk niet geregeld bleken te zijn. Na veel gebel en geregel lukte het de groep via een indirecte lijnvlucht Praia bereiken. Uiteindelijk lukte het slechts zeven van de dertien bandleden naar het festival te krijgen.Toch was het de moeite waard om daar te spelen, want de halve band werd unaniem uitgeroepen tot beste band van het festival. De volgende dag heeft de groep nog een paar uur over het eiland getrokken voor de clipopname van de reggaelectro tune Is This Love.Vóór zonsondergang werden bij Tarrafal de laatste scenes geschoten. Het is dezelfde locatie waar Postmen ooit de zonnige clip van Cocktail schoot.Wordt Is This Love (Reggaelectro Remix) daarom ook zo’n hit? Beluister de song hier!
Ster advertentie
Ster advertentie