Music

INTERVIEW: Mohombi kiest na Pitbull weer voor een vrouw

  1. Newschevron right
  2. INTERVIEW: Mohombi kiest na Pitbull weer voor een vrouw

De FunXhit Habibi (I Need Your Love) ging de hele wereld over en Mohombi gaat gewoon weer verder met de nieuwe single Baddest Girl In Town. Fernando sprak met de zanger in Start en vroeg hem onder andere naar de samenwerking met Pitbull.

Mohombi & Pitbull

Baddest Girl In Town staat op naam van Pitbull, maar eigenlijk ademt de hele track Mohombi: "Ik heb Baddest Girl In Town zelf geschreven en geproduceerd. Ik wilde de single uitbrengen met mijn broer/mentor Pitbull als samenwerkende artiest. Dat creëerde een luxeprobleem, want hij wilde de track op zijn naam, met mij als samenwerkende artiest."

La Clique Music

Mohombi brengt zijn tracks bewust uit als onafhankelijke artiest op zijn eigen label La Clique Music: "Ik wil de kapitein zijn op mijn eigen schip," vertelde hij FunX. "Ik werk nog wel samen met grote platenlabels, maar dit is de tijd om onafhankelijk te opereren."

Got To Love You

Mohombi belooft Fernando dat er zeker nog een paar nieuwe singles aankomen. Hij heeft genoeg tracks voor een nieuw album, maar hij wil eerst dat zijn fans erom schreeuwen. De eerstvolgende single gaat waarschijnlijk 'Got To Love You' heten en wordt een duet met een vrouw. Mohombi wil nog niet verklappen wie het is, maar je kan weer een grote hit verwachten als je kijkt naar zijn eerdere succesvolle duets met Nayer en Nicole Scherzinger.

Ster advertentie
Ster advertentie