Music

Ismo bij FunX: "Ik ben niet boos op jullie"

  1. Newschevron right
  2. Ismo bij FunX: "Ik ben niet boos op jullie"

"Als je mijn muziek niet wilt draaien, waarom wil je dan wel slecht nieuws over mij brengen?" Ismo vindt het niet rechtvaardig dat FunX zijn muziek niet draait, maar wel nieuws rondom zijn rechtszaak brengt. De Bredase rapper vertelde Jaimy in De Avondshow dat hij niet boos is, maar het vooral krom vindt: "Als een muziekstation urbanmuziek draait en ziet dat een rapper opvallend veel views pakt, dan vind ik dat je dat een platform moet geven en zijn muziek draaien."

Voordat Ismo miljoenen views pakte op YouTube met nummers zoals Geen Partij, Eenmans, Stapelen, Free Palestina en De Tijd Zal Leren, was hij al een paar keer te gast bij FunX. Zo kwam de rapper onder andere langs in Weekend WaX: "Ik ben één of twee keer in de uitzending gekomen, dus ik hoopte op zijn minst dat jullie mijn muziek zouden draaien," zei Ismo tegen Jaimy.

"Ik kan je garanderen dat iedereen die naar FunX luistert, Ismo kent. Dat weet je zelf ook," zei de rapper in De Avondshow.

Jaimy vroeg de luisteraars met een snippet of hij Ismo moest draaien en ontving tientallen appjes, zowel positieve als negatieve:

Ster advertentie
Ster advertentie