Music

Jason Derülo keert terug met Don't Wanna Go Home

  1. Newschevron right
  2. Jason Derülo keert terug met Don't Wanna Go Home
Jason Derülo lanceert met Don't Wanna Go Home de eerste clip van zijn tweede album Future History. In video zet de r&b zanger een warenhuis op stelten. De track bevat een sample van Show Me Love, de wereldhit van Robin S.

In eerste instantie maakte Jason Derülo de titel van de track bekend via Twitter. Op 5 mei volgde een preview van het nummer op YouTube en niet veel later volgde een Making-Of video. Jason Derülo is erg te spreken over de track en de video. "Ik zag in gedachten al hoe ik de clip wilde, toen ik de tekst schreef." De videoclip is uiteindelijk precies geworden zoals de 21-jarige zanger het wilde.

Jason Derülo heeft voor Don't Wanna Go Home de hulp ingeschakeld van The Flipstones. Het productie duo heeft voor de nieuwe single gebruik gemaakt van Show Me Love, de single waarmee Robin S. in 1993 een wereldhit scoorde.

Don't Wanna Go Home is de eerste track van het Future History album dat het levenslicht ziet. De tweede cd van Jason Derülo komt later dit jaar uit. Een precieze datum is nog niet bekendgemaakt.

Jason Derülo - Don't Wanna Go Home



Ster advertentie
Ster advertentie