Music

Drake onder vuur door tekst op track met Aaliyah

  1. Newschevron right
  2. Drake onder vuur door tekst op track met Aaliyah
Drake is door fans van Aaliyah afgebrand vanwege de tekst op zijn nieuwste track 'Enough Said' waar de overleden zangeres ook op te horen is. De rapper schijnt uit te halen naar Chris Brown op het nummer. Het gaat dan om het volgende stukje tekst: "Bothers me when you got to play therapist, that s***'s embarrassin'/ They even bring up these n****s in comparison/ They just got to forgive me, this watch is a 150/ Still ain't got the time for a b**** to be acting iffy."

Daarnaast schijnt hij Rihanna's ex-vriend ook nog met het volgende te beledigen: "Running through the city with n****s I'd give a kidney/ Selling under 150 you n****s got to be kidding/ Is this even still a discussion?/ Don't you ever wake up disgusted?"

Timbaland ontevreden
Voor de track is gebruik gemaakt van de vocalen van Aaliyah die nog niet eerder zijn uitgebracht. De beat is gemaakt door Noah '40' Shebib. Timbaland is niet echt blij met het nummer. De super producer vindt dat Missy Elliott en hij ook betrokken hadden moeten worden bij het maken van de track. In een interview vertelde hij niet op te hoogte te zijn geweest van het project. "Ik weet niet wat er allemaal gebeurt. De juiste manier om dat te doen is door mij, hem en Missy allemaal op dat nummer te zetten. Het zou niet goed zijn als dat op zijn cd staat.", aldus Timbaland in een interview met Power 105.1 te Amerika.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F55289795&show_artwork=true"></iframe>
{/source}

Tatoeage
Drake twitterde onlangs een foto van een nieuwe tatoeage die hij had laten zetten. Hierop zijn de cijfers 416 / 116 te zien. Het eerste getal is het netnummer van zijn stad en het tweede getal is Aaliyah's verjaardag: 16 januari. De rapper is altijd groot fan geweest van de zangeres.
Ster advertentie
Ster advertentie