Music

Kayente eert Wesje en Turbo met Djing Wang Boeng Presi

  1. Newschevron right
  2. Kayente eert Wesje en Turbo met Djing Wang Boeng Presi
Kayente van Selectabeats 2Famous heeft de video van Djing Wang Boeng Presi opgenomen ter nagedachtenis aan Stephen 'Wesje' Westmaas en Marlon 'Turbo' Stuart. De populaire Surinaamse komiek en zijn neef kwamen afgelopen weekend om het leven bij een verkeersongeluk.

Condoleren

De muzikanten van Selectabeats 2Famous condoleren de familieleden en nabestaanden van Wesje en Turbo met Djing Wang Boeng Presi. De titel betekent 'geef hem een goede plek'. "2 grote talenten. We blijven ze altijd behouden in onze harten," aldus de groep.

Rouw

Het grote verlies van de twee entertainers kwam als een harde klap aan in de Surinaamse gemeenschap. Zaterdagavond werd er een wake gehouden op het Onafhankelijkheidsplein waarbij veel mensen aanwezig waren met bloemen en kaarsen. Ook bij de Surinaamse gemeenschap in Nederland viel het verlies zwaar. Zo vindt FunX-member taly dat het niet had moeten gebeuren: "RIP WESJE. Het is nog steeds ongeloof. Het had niet mogen gebeuren, maar wat moet, dat moet toch ? Rust zacht. En weet dat je geliefd bent! RIP Turbo."

De track wordt door Kayente ter download aangeboden.

Kayente - Djing Wang Boeng Presi
(rechter muisknop > doel opslaan als)

Kayente - Djing Wang Boeng Presi

Ster advertentie
Ster advertentie