Music

Is The Weeknd weer terug bij zijn ex-vriendin Bella Hadid?

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Is The Weeknd weer terug bij zijn ex-vriendin Bella Hadid?

The Weeknd en Selena Gomez zijn al een tijdje niet meer bij elkaar. Volgens bronnen zou de zanger niet genoeg tijd hebben voor Gomez, omdat hij aan het touren is. Maar nu gaan de geruchten dat The Weeknd weer terug is bij zijn ex-vriendin Bella Hadid.

Bro code

Als vrienden ga je niet met elkaars ex-vriendin. Dat is een bro code, die je niet mag overtreden. Toch zou Drake schijt hebben en al een tijdje daten met de half-Nederlandse Bella Hadid. Hij gooide zelfs een verjaardagsfeest voor haar en de twee zouden in het geheim met elkaar afspreken. The Weeknd was daar natuurlijk niet blij mee, omdat hij vrienden is met Drake en ze in dezelfde vriendencirkel zitten.

relatie?

Of Drizzy nog steeds date met Bella Hadid is niet bekend, maar volgens diverse bronnen wil The Weeknd zijn ex-vriendin weer terug. Na de breakup met Selena, is hij stiekem bij haar langs geweest. Daarbij probeerde hij zich te verbergen voor de paparazzi, maar die hebben nu fotobewijs dat de zanger inderdaad zijn ex-vriendin weer ziet. Zouden de twee opnieuw een relatie hebben of zijn ze gewoon vrienden?

Ster advertentie
Ster advertentie