Music

Yuli Minguel naar Londen verhuisd door politiek klimaat Nederland

  1. Newschevron right
  2. Yuli Minguel naar Londen verhuisd door politiek klimaat Nederland
Yuli Minguel was vanochtend gezellig te gast in Start en zong haar nieuwe krachtige single, vertelde over talentenjachten en tot slot sprak ze over de verhuizing naar Londen, dankzij het huidige politieke klimaat in Nederland.

Platencontract

De Rotterdamse zangeres deed bijna tien jaar geleden mee aan de allereerste Idols, maar brak vorig jaar pas door in de Britse X Factor. Onlangs heeft Yuli een internationaal platencontract getekend, maar ze mocht dj Fernando nog niet vertellen bij welke platenmaatschappij dit is. Ze brengt haar eerste single uit rond de lanceringsdatum van de nieuwe Amerikaanse X Factor. Wanneer het album uitkomt, is nog onbekend.

{audio}http://download.omroep.nl/funx/ondemand/start/20110722080001.mp3{/audio}

Libië

Verder in het interview (52ste minuut) vertelt Yuli Minguel dat ze mede door het huidige Nederlandse politieke klimaat naar Londen is verhuisd. "Een van mijn motivaties om in Londen te wonen, is deze shit. Ik ben echt passionate hiermee. Mijn vriend is moslim, dus ik maak zulke dingen echt veel mee." Yuli komt van Curaçao en haar vriend uit Libië "Hij heeft jaren moeten strijden om normaal ergens te kunnen wonen. Nu weet iedereen hoe erg het is in Libië, maar vroeger was iedereen nog goede vrienden met Khadaffi. Destijds geloofden ze op andere plekken in de wereld niet wat voor erge dingen er gebeurden met Libische burgers."

Nieuwe single

"Mijn nieuwe single is gezellig en leuk en je gaat er zwaar op dansen maar er zit ook een boodschap in." Yuli had de nieuwe single niet bij zich, maar zong speciaal voor FunX een stukje acapella! (minuut 53.36)

Yuli Minguel @ Holland Got Soul

Ster advertentie
Ster advertentie