Music

Sean Paul combineert dance en urban

  1. Newschevron right
  2. Sean Paul combineert dance en urban
Sean Paul wijkt voor zijn nieuwste single af van zijn dancehall routine. 'Touch The Sky' is een combinatie van dance en urban. Het nummer is afkomstig van zijn meest recente album 'Tomahawk Technique'. De bijhorende videoclip is gisteravond op YouTube gelanceerd.

Succesvol album

De cd van de dancehall ster doet het goed in Europa. Vorige maand is Tomahwak Technique ook gelanceerd in het Caraïbisch gebied. In de Verenigde Staten moeten de fans nog even wachten op het album. Sean Paul heeft op de cd zijn bekende sound gecombineerd met dance en pop ritmes. "Mijn muziek is altijd baanbrekend. Ik heb de echte authentieke dancehall muziek naar een internationaal niveau gebracht", aldus de Jamaicaan.

Talent uit Tanzania gecontracteerd
Sean Paul heeft een talentvolle zanger uit Tanzania gecontracteerd. De pop/r&b artiest treedt op onder de naam Stanboi the African Child. Hij woont inmiddels vijf jaar in de Verenigde Staten en probeert daar internationaal door te breken als artiest. Hij heeft tot nu toe de clips 'Take You Out' en 'Round & Round' uitgebracht. In augustus brengt Stanboi zijn eerste EP 'Thoughts of an African Child' uit. De eerste single 'Dr Feel Good' is vorige maand gelanceerd.

Ster advertentie
Ster advertentie