Music

Erykah Badu verrast fans met Lil Wayne in videoclip

  1. Newschevron right
  2. Erykah Badu verrast fans met Lil Wayne in videoclip
De eerste samenwerking tussen Erykah Badu en Lil Wayne is een feit! De zangeres krijgt hulp van de rapper in de videoclip van 'Jump In The Air'. De track komt te staan op haar nieuwe album 'New Amerykah Part Two (Return of the Ankh)'. Je vindt de cd vanaf 30 maart in de winkels.

Zelf is Erykah erg tevreden over Jump In The Air. Ze kondigde een aantal weken geleden al aan dat ze met een rapper zou samenwerken, maar toch leken haar Twitter-fans de samenwerking met Lil Wayne niet te begrijpen. Hierop reageerde de zangeres met: "Maybe im missing something , but WHY do people hat (sic) Lil Wayne?" Overigens staan er nog meer samenwerkingen met rappers op het album, dus dat belooft nog wat.

Gevangenis

Voor Lil Wayne breekt een drukke tijd aan. Op 2 maart wordt namelijk duidelijk hoe lang hij de cel in moet. In de paar weken die hij nog over heeft, neemt hij 9 videoclips op. 'Jump In The Air' is daar één van.

Tandartsbezoek

In eerste instantie zou de rapper in februari al de gevangenis in gaan, maar door een tandartsbezoek is de straf een aantal weken verplaatst. Lil Wayne moet een medische ingreep ondergaan bij zijn tandarts, maar die was voor liefdadigheidswerk in het buitenland. Hierdoor is de zitting een maand geschorst.

Erykah Badu Ft. Lil Wayne - Jump In The Air

Ster advertentie
Ster advertentie