Music

VIDEO: Pitbull en Lil Jon - Watagatapitusberry

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Pitbull en Lil Jon - Watagatapitusberry
In zwarte pakken met bijpassende zonnebrillen presenteren Pitbull en Lil Jon 'Watagatapitusberry'. De track is een remix van de versie die Latin artiesten Sensato Del Patio en Black Point al eerder hebben uitgebracht. Bekijk hier de videoclip!

De vraag blijft natuurlijk wat 'Watagatapitusberry' precies betekent. Het antwoord daarop geeft Pitbull in de video die je onder de clip vindt.

In de videoclip van Watagatapitusberry komen een groot aantal vrouwen voorbij. De dames zijn net als de heren netjes gekleed in een zwarte outfit. Ze worden liefkozend strawberry (aardbei) genoemd.

Speciaal voor deze clip heeft Lil Jon zijn wereldberoemde uitspraak 'WHAT?' omgezet naar het Spaans. Dus je hoort Jon niet meer 'WHAT?' zeggen, maar 'QUE?'!

Watagatapitusberry is de eerder single van Pitbull's aankomende album. De Spaanstalige cd gaat 'Armando' heten in komt in mei uit.

Pitbull - Watagatapitusberry Remix (Ft. Sensato Del Patio, Black Point, Lil Jon & El Cata)
Wat is Watagatapitusberry?

Onlangs was Pitbull te zien met een groot aantal collega's waaronder Gloria Estefan, Juan Luis Gerra, Shakira en Daddy Yankee in de Spaanse versie van We Are The World. Bekijk hier de clip!

Ster advertentie
Ster advertentie