Music

Vybz Kartel niet ontsnapt uit Jamaicaanse gevangenis

  1. Newschevron right
  2. Vybz Kartel niet ontsnapt uit Jamaicaanse gevangenis
Jamaicaanse nieuwszenders meldden woensdagochtend dat dancehallster Vybz Kartel is ontsnapt uit de gevangenis waar hij vastzat. Kort na de uitbraak schreven Jamaicaanse websites dat Kartel nooit gevlucht is, ook de lokale politiechef wist van niets. Een mogelijke ex beweerde dat de artiest nog steeds vrij rondloopt, maar hij blijkt gewoon vast te zitten.

Vybz Kartel verscheen afgelopen woensdag zelfs voor de rechter, terwijl men beweerde dat hij ontsnapt is uit de gevangenis. De dancehall artiest wordt verdacht van meerdere moorden, verboden wapenbezit en het bezit van verdovende middelen. Vybz moet op 21 december opnieuw verschijnen voor de rechter.

Ex

Dezelfde woensdag belde ene Sophia, die beweert een ex van Vybz Kartel te zijn, naar radiozender Hot '97. Ze vertelde daar dat ze twee familieleden van Vybz heeft gesproken die zijn ontsnapping bevestigen. Op de Twitter van Vybz Kartel is inmiddels ook de tekst 'Ahoee' te lezen, maar het is onbekend of de artiest het zelf geschreven heeft.

Mogelijke ex Vybz Kartel belt naar Hot '97
{audio}http://download.omroep.nl/funx/interviews/Vybz_Kartel_Baby_Momma_hot97.mp3{/audio}

Prison Break

Vybz Kartel en andere gevangenen begonnen volgens verschillende bronnen een gevangenisrel waarbij bewakers werden overmeesterd. Er werd beweerd dat Kartel en een aantal medegevangenen vluchtten met een pick up. Een van de voortvluchtigen is inmiddels opgepakt.

1 dode

Tijdens de uitbraak kwam één gevangenisbewaarder door een hartaanval om het leven en raakten er twaalf gewond. Twee medewerkers zijn neergeschoten met pistolen die door de gevangenen naar binnen zijn gesmokkeld.


Ster advertentie
Ster advertentie