Music

Lady Gaga's Born This Way van Madonna of Franse zangeres?

  1. Newschevron right
  2. Lady Gaga's Born This Way van Madonna of Franse zangeres?
Niet lang na de release van Lady Gaga's nieuwe single Born This Way beginnen de Fransen de track toe te eigenen. De single vertoont verdacht veel overeenkomsten met Mylène Farmer's nummer Libertine uit de jaren '80. Amerikaanse media maakten al eerder de vergelijking met Madonna's hit Express Yourself.

Born This Way wordt in de Franse media genoemd als een cover van het nummer Libertine, een hit van de beroemde zangeres Mylène Farmer. Ze beklom in 1986 de Franse charts met dit nummer. Er zijn inmiddels al verschillende filmpjes verschenen op YouTube waarin de vergelijking verduidelijkt wordt.

Vlak na de release van Born This Way werd het al een cover van Madonna's Express Yourself genoemd. Lady Gaga verweerde zich onlangs tegen deze berichten in de Tonight Show van Jay Leno. "Er is geen grotere fan van Madonna dan ik. Ik ben haar grootste fan, zowel privé als professioneel." Ook liet de zangeres weten dat ze een e-mail heeft ontvangen van Madonna en haar crew, waarin ze Gaga hun volledige steun geven.

Beluister hieronder alle drie de tracks en laat weten wat jij van de gelijkenissen vindt!

Lady Gaga - Born This Way


Mylène Farmer - Libertine


Madonna - Express Yourself
Ster advertentie
Ster advertentie