Music

Moederliefde van Sexion d'Assaut op #1 in XChart

  1. Newschevron right
  2. Moederliefde van Sexion d'Assaut op #1 in XChart
De Sexion d'Assaut single Avant Qu'elle Parte over hun onvoorwaardelijke moederliefde bleef de afgelopen weken stijgen in de XChart en bereikte deze week eindelijk de eerste plaats van de FunX hitlijst. Stoere raps over bling bling en mooie vrouwen zijn op deze single opzij geschoven voor teksten over de grootste zwakte van de groep, de oneindige liefde voor hun moeders.

Onvervangbaar

Lefa en Adama vertellen dat hun moeder belangrijker is dan welke vrouw dan ook: "Bij je vrienden doe je stoer en vergeet je dat zij ooit je hoofd vasthield en borstvoeding gaf, maar vergeet niet dat moeders onvervangbaar zijn. Je leefde in haar, je leefde met haar en zij is de enige op aarde die bidt dat ze de wereld eerder verlaat dan jij."

Pijn

Black M rapt over de pijn die zijn moeder voelde toen hij uit huis moest: "Ik weet zeker dat ze liever 'ik hou van je' hoort, dan een man die naar haar zoontje schreeuwt dat hij het huis moet verlaten. Ik weet zeker dat ze na een week zonder jou uit elkaar valt. Jouw afwezigheid doet haar meer pijn dan een sprong van een hoog dak. Ik weet zeker dat ze door jou vastgehouden zou willen worden, zoals ze dat bij jou deed toen je twaalf maanden was."

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/RH1sjtd-wg8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Bloem

Volgens rapper Maska is zijn moeder als een bloem: "je moeder is als een bloem die je water hoort te geven. Haar een slecht gevoel gevoel geven is als moord. Vertel haar dat je van haar houdt en dat je spijt hebt van al je fouten in het verleden."

Platina

Avant Qu'elle Parte is afkomstig van het Sexion d'Assaut album L'Apogée waarvoor de Fransen inmiddels drie platina platen ontvangen hebben.

Ster advertentie
Ster advertentie